Plaatselijk Belang Appelscha
Vereniging tot het behartigen van plaatselijke belangen in Appelscha

Uitnodiging aan de burgerhulpverleners

Beste burgerhulpverleners,

Het najaar 2019 staat bijna voor de deur en dus is het tijd om aan de herhaling reanimatie/aed gebruik te gaan denken.

De werkgroep uit Plaatselijk Belang en de Ondernemersvereniging heeft het eerste overleg gehad en geconcludeerd dat we in Appelscha trots mogen zijn op 97 burgerhulpverleners. Beide verenigingen waarderen het zeer dat u zich beschikbaar stelt om mede-inwoners in geval van een hartprobleem te helpen.

Ook vinden wij het met elkaar fijn dat we kunnen melden dat er in Appelscha tien aed’s zijn die dag en nacht bereikbaar zijn. Deze aed’s bevinden zich altijd in een aed-kast en om die te kunnen openen moet er een code ingetoetst worden. Jullie allen hebben zich aangemeld bij Hartslagnu.nl en bij een oproep om met een aed naar een slachtoffer te gaan ontvangt u ook de code van de betreffende aed-kast.

U hebt allen een opleiding dan wel een herhaling reanimatie/aed gebruik via onze werkgroep gevolgd.

We gaan in het najaar weer herhalingen houden, de data zijn nog niet bepaald, maar we willen graag eerst inzicht krijgen hoeveel burgerhulpverleners een herhalingsbijeenkomst van 2 uur zullen bijwonen.

Wij verzoeken u bij deze dan ook aan te geven of u aan een herhalingsbijeenkomst zult gaan deelnemen.

U kunt uw antwoord zenden aan .

Wij zien uw antwoord graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De werkgroep Hartveilig Appelscha

NB.

Weet u nog iemand die een opleiding reanimatie/aed gebruik wil volgen, dan kan die zich ook aanmelden via het genoemde emailadres.