Plaatselijk Belang Appelscha
Vereniging tot het behartigen van plaatselijke belangen in Appelscha

Inzamelingsactie voor Riemsoord

Mevrouw de Groot is een actie begonnen om in deze tijd de oudere inwoners van dorp in Riemsoord te willen ondersteunen.

Gedeelte uit haar tekst van haar website:

Hoe fijn is het dan om gezellig samen naar liederen van vroeger te luisteren, om samen een film te kijken, terug te gaan naar het verleden met beelden van toen, samen spelletjes te doen, of de zelf opgenomen video’s van de kleinkinderen te bekijken die niet mogen of kunnen langskomen, maar opa en oma toch even willen groeten. 
Om deze voor ons zulke simpele dingen te kunnen bieden kunnen we denken aan o.a. een grote mobiele televisie en een Belevenis tafel. Ontzettend leuk om te zien hoeveel plezier ouderen beleven aan deze tafel.

Naast deze actieve bezigheden is er ook nog de wens om een Qwiek.up aan te schaffen. Misschien ben ik een eersteklas jankdoos, maar als ik de video zie waarop te zien is wat dit doet met ouderen dan lopen bij mij de tranen over de wangen hoor. Hoe mooi is het dat wij dit met elkaar zouden kunnen gaan aanschaffen zodat de medewerkers van Liante belevingsgerichte zorg kunnen bieden waardoor het dagelijkse leven van de bewoners weer net een beetje leuker gaat worden of juist in de laatste levensfase iemand meer rust kan geven.

Maar hoe gaan we dit doen? Allereerst gaan we uiteraard zelf een donatie doen, maar wat zouden we graag zo'n mooi bedrag verzamelen dat we deze wensen kunnen gaan vervullen. Onze inzet is dan ook hoog want het totale bedrag wat nodig is voor deze apparatuur is €23.000,-  Ontzettend veel geld, maar laten we zien wat we met elkaar kunnen bereiken zodat we in ieder geval de eerste stap kunnen zetten. 

Ik wil iedereen uit het diepst van mijn hart vragen om ons te helpen. Kun je €1,- missen €10,- €25,- of €1000,- het maakt niet uit. De bewoners zullen dankbaar zijn voor alles wat wij voor hun gaan realiseren.

Is er een juf of meester die nog een leuke actie kan bedenken die de kinderen kunnen gaan doen om geld in te zamelen, of heb jij een winkel en mogen wij een inzamelingskluis bij jou in de winkel zetten? Laat het ons alsjeblieft weten want we mogen deze mensen niet in de steek laten!

Help jij ons mee om dit doel te verwezenlijken? Laten we weer een glimlach op het gezicht van deze bewoners brengen. Doneer wat je kunt missen via de link welke wij op onze Facebookpagina zullen plaatsen en wij gaan ervoor zorgen dat het op de juiste manier besteed wordt.

Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte gaan houden van de voortgang.

https://www.doneerdoel.nl/actie/2821/oud-en-afgedankt-

Wilt u de gehele tekst lezen dan kunt u naar https://www.forsalemakelaardij.nl/blog/oud-en-afgedankt