Plaatselijk Belang Appelscha
Vereniging tot het behartigen van plaatselijke belangen in Appelscha

Glasvezelcampagne Appelscha van start!

Fantastisch nieuws voor inwoners in de kern van Appelscha. De glasvezelcampagne van vorig jaar wordt namelijk hervat en de voorwaarden zijn gunstiger geworden! DELTA Fiber Netwerk is nu de partij geworden die voor ogen heeft om het glasvezelnetwerk aan te liggen. Het verschil ten opzichte van vorig jaar is dat de €250,- aansluitkosten zijn komen te vervallen. De aansluiting is nu gratis en je hoeft alleen nog een abonnement af te sluiten. Daarnaast is ook de minimale deelname grens verlaagd naar 25%.

Mooie bijkomstigheid verder is dat diverse (sport)verenigingen zijn benaderd door Caiway & DELTA om mee te doen met een verenigingsactie. Deze actie houdt in dat je, je via desbetreffende vereniging kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Bij iedere aanmelding ontvangt de vereniging €50,- en jij als nieuwe klant €25,- op je bankrekening. Voorwaarde is hierbij wel dat de glasvezelcampagne wordt behaald. Voor meer informatie kijk eens op www.gunappelschaglasvezel.nl  

Meld je aan voor de informatieavond woensdag 24-3-2021 tussen 19:30 – 20:30!

Aanstaande woensdag is er verder een online informatieavond waar alles wordt uitgelegd. Aan het einde van de avond kun je ook al je vragen stellen en 1 op 1 via de chat geholpen worden door de providers. Je kunt je aanmelden voor deze informatieavond via onderstaande link:

https://www.deltafibernetwerk.nl/online-informatieavonden/ooststellingwerf