Plaatselijk Belang Appelscha
Vereniging tot het behartigen van plaatselijke belangen in Appelscha

Uitnodiging webinar landschapsbiografie

Alles over het landschap van de Drents Friese Grensstreek: vroeger, nu en in de toekomst

Woon, werk of kom je graag in de Drents-Friese Grensstreek en ben je geïnteresseerd in de levensloop en de toekomst van het landschap in deze regio? Op donderdag 25 november 2021 organiseert Stuurgroep de Drents Friese Grensstreek een webinar over de Landschapsbiografie.

Tijdens het webinar neemt een deskundige je mee in de highlights uit de landschapsbiografie van de Drents-Friese Grensstreek. Een landschapsbiografie beschrijft de levensloop vanuit verschillende invalshoeken zoals geologie, archeologie en cultuurhistorie. Het wordt een begrijpelijk en interessant verhaal over hetgeen het gebied zo bijzonder maakt.

Praktische informatie

Wanneer:        Donderdag 25 november 2021, 20.00 uur.

Voor wie:        Interessant voor inwoners, ondernemers, en iedereen die geïnteresseerd is in het landschap van de Drents Friese Grensstreek, van het ontstaan tot nu.

Waar:              Online, een aantal dagen van tevoren ontvang je een link om deel te nemen.

Programma:

  • 20.00 uur Welkomstwoord en praktische informatie
  • 20.10 uur Verhaal over de landschapsbiografie
  • 21.00 uur Korte pauze
  • 21.10 uur Beantwoorden van vragen
  • 21.20 uur Afsluiting

Aanmelden

Wil je het webinar bijwonen? Meld je dan aan via https://bit.ly/webDFG2511 . Na aanmelden ontvang je de link naar het webinar in je mailbox. Ben je verhinderd op 25 november? Geen probleem. Je kunt het webinar later terugkijken.

Vragen?

Heb je vragen over het webinar? Stuur dan een mail naar

De landschapsbiografie is de eerste stap in het opstellen van landschapsvisie. In de landschapsvisie wordt de toekomst van het landschap geschetst. We horen graag van jou als inwoners, ondernemer of geïnteresseerde wat belangrijk is in de leefomgeving. Hoe waardeer jij het landschap? En hoe zie je de toekomst van het landschap in de Drents-Friese Grensstreek voor je? Hierover volgt later meer informatie.